Thursday, September 22, 2011

[GAMBAR] adek-adek saye yang hyperactive. grrrrr





Note: berbaju merah tu adek saya. 

  • Muhammad Haaziq Bin Rusli
  • 5 Tahun. dan masih isap susu botol :p
  • Sangat buas dan amat tidak sukakan saya. sebab saya suka marah bila dia buat semak dalam rumah -_-'
  • Penampo jepun dia sangat pedih. dan saya selalu jadi mangsa -..-'
  • Anak jantan yang memang betul-betul 'jantan'.
  • Amatlah tidak jemu/boring/bosan menonton cerita katon TV9 yang sering diulang tayang tiap-tiap hari! lol

12 comments:

  1. gila kool brader baju merah tu..

    ReplyDelete
  2. tp buas2 pun depa lah penawar segala2nya kan? comel je tgk hehe

    ReplyDelete
  3. @zOeY zAu YaH teheeee~~ tu lah :) cumil, zzy lg cumil har harr :D

    ReplyDelete
  4. @zOeY zAu YaH kanak2 23 baru kan. muda trang tangtang lagi tuhhh hahaha :D

    ReplyDelete
  5. tapi suka yang girl tu sangatttt cute! serius! hehehe..

    salam kenal dik..sis folo sini ya :)
    eppy blogging..

    ReplyDelete
  6. @PinKy MoMMa hehe yg girl tu spupu. mix chinese.

    salam kenal jgak ye pinky momma :)

    ReplyDelete
  7. huhuhuhu leh geng ank sedara kite yg tul2 hero gak buas ya amat hihihi x larat =P

    ReplyDelete
  8. @Sheda Argos ツ hahahhahaha masuk la tu. biasa la budak2 kan, kita dulu kecik2 macam dorang gak kan hehehe :D

    ReplyDelete

tak puas hati tulis kat bawah compom aku balas ;p