owg utara ke? sme la kte...selalu aktivit menyicah nie owg utara je y reti kn? hehehe...lw wani wt garam belacan sendiri n pedas2 siap letak kacang tumbuk lg...yummmmy! suke nyicah dengan pelam mudaa...adoiii terliuq nieee...nk kena p cari buah pelam la...huhuhuu
wahhhhhhhh....tekanangggg..
ReplyDeleteterus rasa mengidam..sedapnye..tak bulan puasa pun kecur air liur..
singgah pagi bersama senyuman..:) jum folo kalau sudi..:)
ReplyDeletemasammm :|
ReplyDeleteya allah sedapnya. memang xleh vieew blog ni bulan puasa. hahaha. mak xkuat iman nokks.
ReplyDelete@Beeha B. ekekeke ;p tu la pasal, ngidam nak nyicah ni.
ReplyDelete@ieda CUMA
ReplyDelete:) dah follow awak balik ^^
@Cik Domo kalau yang masam tuh tengok jenis pelam sama. tapi yang ni tak masam sangat , manis.
ReplyDelete@LaLaLovy ahahahaha bulan puasa kena kurangkan entry menetes ayaq liuq ni kalau tak, ramai yg batal posa nanti hehehe
ReplyDeleteSedapnya... terliur la pulak.... Sabar je..... :)
ReplyDelete@Cha Ril ahaha sedappppp sangat. esok wajib cari nih lama dah ngidam. nak join?ekekeke ;p
ReplyDeletesedapnya... salam kenal.. baru nak carik kenalan.. follooww..
ReplyDeleteaduhai. sedapnyaaa. mmg faveret nih!
ReplyDelete@ayu salam kenal jugak ^__^
ReplyDelete@Ajeerah Fareha, ehehehe feveret jugak ❤
ReplyDeleteowg utara ke? sme la kte...selalu aktivit menyicah nie owg utara je y reti kn? hehehe...lw wani wt garam belacan sendiri n pedas2 siap letak kacang tumbuk lg...yummmmy! suke nyicah dengan pelam mudaa...adoiii terliuq nieee...nk kena p cari buah pelam la...huhuhuu
ReplyDelete@wany azmy, aiyoooo wany dah buat dayah betul2 terliuq liuq tigaratusnamploh darjah.hahahaha
ReplyDeletehala, oqg utaqa! sama la kita, kalau sambal letak kacang tuh, selalu suruh mak buat. dayah buat smple2 jadi la. ketagih benoooo.hahaha, kalau makan ngn pelam teluq lagi sodappppp ^_^
grrrrrrr