Thursday, June 21, 2012

Esaimen ohh aiseymen. ehh?


Assalamualaikum. 
hewhewww lama tak update blog. rindu tak rindu tak. PANGGGGG !

Subuh. Masih tak tidur sebab tengah pulun buat esaiment. Dan pulun taip blog. Semester dua agak ekstrem sebab masuk je kelas terus dapat esaiment. Dah la individual projek, payah pulak tu. Kejap lagi kelas dah nak kena hantar plan. Aku kalau bab-bab nak buat plan ni memang seminggu lah pikir tapi buat last minit jugak. Hasilnya, nak lukis jamban pon rasa macam nak meroyan.





real plan. bersiap sedia untuk perubahan yang menakjubbbkannnnn........
......
.........
..............
......................




tender duaratustigapuluhpat juta wakakakaka

2x tengok macam taik 


Task kali ni kena buat CHANGING ROOM. Changing room ni adalah toilet yang terletak kat padang A dan agak berpeluh jugak la ketiak aku nak turun naik tangga pegi melawat site ni. Nak tak nak magrib jugak la baru boleh pegi sebab sebelah pagi dan petang adalah waktu tidur dan layan movie ok wakakaka 


Toilet ni sumpah buruk wehhh najis binatang bersepah-sepah. Kembang bulu hidung aku nak tangkap gambar pon geli geleman. Toilet pompuan kat sini memang tak berfungsi sebagai toilet ponnn sebab dorang dah jadikan stor. Toilet laki je ok tapi takkan aku nak masuk tengok pulak kan kang tak pasal-pasal jadi kes polis sebab cobaan merogol budak laki tengah menyahtijah sambil berbogelll. (eh dengar kata toilet pompuan ditutup sebab nak mengelakkan budak-budak buat projek? ehh lari tajuk pulak ==')


Dah. dah. tak larat. kelas pukui sembilang. bak kata roomates baru aku. ganu mari. wish me luck for this task. muahhhhh bye


1 comment:

  1. Salam dear, buat dengan gigih, result pasti akan cun!;-P

    ReplyDelete

tak puas hati tulis kat bawah compom aku balas ;p