Tuesday, August 16, 2011

Aaron aziz guwa seploh kali lebeh kacak la! -..-

Entry lepas aku ada cerita pasal baby boy aku yang nama Boboy. Boleh tengok kat entry ni. Kali ni nak cerita pasal sorang lagi pulak. Aku tak sure ni adek ke abang Boboy sebab aku tak dan sambut time dorang beranak. 

Mempersembahhh kan.......Aaron Aziz    Oren! (sebab bulu dia warna oren -_-")





eh? baru aku perasan. muka dia comot sebelah.
sapa la zalim sangat buat lovebite tepi hidung kau tu aaron -_-
 Perghhh gangster kucing aku. badan kalah shah rukh khan.
maw menanges Aaron Aziz nengok ^oo^

siap merapu. bui buii ^__^

4 comments:

  1. perangai dah sama ngan adik ipar aku hahahaha....korang elok masuk kelab pencinta kucing hehehehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. gebu la kuceng ko.. :D

    ReplyDelete

tak puas hati tulis kat bawah compom aku balas ;p